Om Stormkast

Verden er i endring. Nye teknologier og forretningsmodeller endrer verdikjeder. Digitalisering revolusjonerer organisasjonskart og kultur. Smartere arbeidsprosesser effektiviserer produksjon.

Hvordan preger de nye spillereglene din virksomhet? Hvordan bør vestnorske virksomheter møte fremtiden? Stormkast er en konferanse om morgendagens muligheter. En tankevekkende og inspirerende dag der vi ser både på det som skjer i verden, og hvordan man kan gripe og skape konkrete muligheter.

Konferansen arrangeres i Bergen, og innholdet er relevant for flere av våre viktigste eksportrettede industrier. Fjorårets konferanse viser at det er behov for en møteplass som tenker på tvers av tradisjonelle fagdisipliner og sektorgrenser. Det er behov for å utfordre tankemodeller og styrke kunnskapen om morgendagens muligheter.

Stand på Stormkast

Ti bedrifter får fortelle om sin virksomhet på Stormkastkonferansen i Grieghallen 18. februar. Dette er en sjelden mulighet til å profilere seg for et så bredt spekter av bransjer. Ikke la den gå fra deg.

En stand koster 20 000,- og du:

  • Får to billetter til Stormkast (veiledende pris: 6 000,- per stk.) *    Står ved høyt bord plassert sentralt i konferanseområdet
  • Tar med deg to roll-ups og/eller annet markedsføringsmateriell
  • Førstemann til mølla.

Skriv til guro@netliferesearch.com for påmelding.

Arrangører

Netlife Research og Bergens Tidende, i nært samarbeid med PWC og BKK.

Kontaktpersoner

Programansvarlig Anders Waage Nilsen
Telefon: 918 14 356

waagenilsen@netliferesearch.com

Praktisk gjennomføring Mari Myren Telefon: 970 19 894

mari@netliferesearch.com